UTEOMRÅDER

DSC_9771

Uteområder

Et uteområde som er fagmessig opparbeidet er et godt utgangspunkt du kan bygge videre på. Opparbeidelse av uteområde har vi bred erfaring med og utfører alt innen grunnarbeid og graving. Vi graver også grøfter for legging av vann -og avløpsrør.

Drenering rundt hus og andre bygg som f.eks. garasjer o.l. er viktig for å hindre fukt og kondensskader. Det kan også være lurt å etterisolere grunnmur hvis man likevel drenerer på nytt. Drenering sørger også for at man unngår oppsamling av vann på uteområder. Vi utfører opparbeidelse av uteområde og næringsområder. Vi er med fra den første utgravingen til ferdigstillelse av uteområdet.

Tertnes Entreprenør AS har et solid team av dyktige fagfolk.

Vi har fagkunnskap og erfaring med opparbeidelse og oppgradering av uteområder – enten det er park -og veianlegg i borettslag, barnehager eller offentlige rom. Vi har lang erfaring og god kompetanse, samt en ny og moderne maskinpark. Vi utfører alt av grunnarbeid, muring, steinlegging og asfaltering. Vi har gode samarbeidspartnere for levering og montering av bl.a lekeapparater og parkmøbler, samt opparbeiding av grøntanlegg.

Trenger du hjelp med ditt uteområde?
Ta kontakt!

Referanser

  • Solhaug Barnehage
  • Fløenbakken Sameie
  • Bjørgedalen BHG