OM OSS Tertnes Entreprenør As
Om Oss

Tertnes Entreprenør As

Tertnes Entreprenør AS ble stiftet i 1981 og er en del av Vestlandsentreprenøren. Per i dag har vi 31 ansatte, og et uttalt mål er å rekruttere flere dyktige medarbeidere med god formalkompetanse og relevant realkompetanse. Vår Spisskompetanse er innen forretningsområdene; Infrastruktur, Vann og Avløp, grunn og betongarbeid, telekommunikasjon, vei og dekkearbeider og opparbeiding/oppgradering av utearealer. Vi fokuserer på kvalitet i alle ledd, og dekker de fleste områder innen anlegg, vann og avløp, transport av masser, veibygging, sprengning, betongarbeid, asfaltering og anleggsgartnerarbeid.

Vårt geografisk markedsområde er Bergen og omegn-kommuner. Når vi påtar oss en jobb kan du være sikker på at våre ansatte utfører jobben innenfor tidsrammen og budsjettet som er gitt for prosjektet.

Visjon

Tertnes Entreprenør AS skal gjennom utvikling skape verdier for eiere og ansatte, og være en foretrukket leverandør for våre kunder. Dette skal vi oppnå med kompetanseutvikling, pågangsmot, ærlighet og respekt, samt ha klare mål for å skape et trygt og godt fellesskap.

Asfaltering

Vi utfører asfaltoppdrag for entreprenører, kommuner og private i hele Hordaland. Les mer

Vann og avløp

Vi tilbyr montering, reparasjon og fornying av alle vann -og avløpsanlegg. Les mer

El/tele/fiber

Vi hjelper dere med trekking av kabler og fiber på alle områder med vår utstyrspark. Les mer

Grunn og betong

Vi tar på oss de fleste oppdrag innen graving, planering, mur og betongarbeid. Les mer

SERTIFISERINGER

HAR DU SPØRSMÅL SOM DU VIL HA SVAR PÅ?

VI STÅR KLARE FOR Å HJELPE DEG

TELEFON:

BESØKSADRESSE:

Glasskaret 1b, 5106 Øvre Ervik

FAKTURAADRESSE:

Glasskaret 1b, 5106 Øvre Ervik

nb_NONorwegian